klassieke wandbedekking in een eigentijds jasje

Behang ouderwets? Zeker niet! Tegenwoordig is er zoveel keus in dessins, kleuren en structuren dat u met behang een eigentijdse twist aan uw woning geeft. Door bijvoorbeeld één wand te behangen creëert u een echte eyecatcher. Het geeft uw woon- of slaapkamer een unieke uitstraling. Voor het mooiste resultaat laat u Schildersbedrijf Hasenbos uit Leeuwarden het behangwerk doen.

Behangwerk door

Schildersbedrijf Hasenbos

Als u denkt aan behang, dan denkt u waarschijnlijk aan de decoratieve variant. Maar behang heeft ook een functionele uitvoering: glasvezelbehang. Dit behang is ideaal om beschadigde muren te bedekken. Het pleister- of stucwerk kan hierdoor niet verder afbrokkelen. Glasvezelbehang bestaat alleen in het wit, maar is door ons eenvoudig in elk gewenste kleur over te schilderen.

Andere soorten behang waarmee we werken zijn:

Duplexbehang: voordelig behang dat bestaat uit 2 lagen papier. Het is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins, met of zonder reliƫf.

Vinylbehang: betere kwaliteit dan duplexbehang en verkrijgbaar in 2 soorten: schuimvinyl en hardvinyl. Beide hebben een kunststof toplaag. Hardvinyl is afwasbaar en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes en de kinderkamer.

Vliesbehang: eenvoudig om mee te werken, omdat alleen de muur met behanglijm ingesmeerd hoeft te worden.

Behang is de manier om de strakke uitstraling van glad pleisterwerk te accentueren. Maar ook om de kwaliteit van oppervlakten optisch te versterken. Wij houden altijd rekening met het soort ondergrond.

Wanden bestickeren

en deuren

Naast behang is er een andere manier van wandbedekking, die overigens ook ideaal is voor (kast)deuren: bestickeren. Kiest u voor een effen kleur of voor een spannende print?

We hebben hele woningen op deze manier onder handen genomen. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.