Strakke wandafwerking is de kunst van een schilder

Strepen op de muren en plekken op de wanden die de verfroller heeft overgeslagen. Om nog maar niet te spreken over de vele verfspetters die op de gekste plekken terecht zijn gekomen. Strak geschilderde muren, het is een hele kunst.

Schilderwerk binnen

Bij Schildersbedrijf Hasenbos bent u ook voor al uw binnenschilderwerk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, structuur aanbrengen of glasweefsel plakken? U zegt het maar. Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden. Wij beschikken over diverse behangboeken en voorbeelden van verschillende soorten glasweefsel.

Meedenkend en uitvoerend
Voorafgaand aan het schilderwerk, adviseren we – als u wilt – over de kleurstelling in uw woning, de productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Meedenken over het perfecte eindresultaat, dat doen we graag.

Schilderwerk buiten

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout.
Schildersbedrijf Hasenbos denkt graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak. Verder willen wij u mededelen dat het nu extra interessant word om u huis door ons te laten schilderen omdat de btw op huizen vanaf 2jaar oud is terug gebracht naar 6%.

Gevels impregneren
Voordat we oude gevels in de verf zetten, is het belangrijk dat er geen vocht (meer) in de stenen zit. Voor een goede hechting van de verf zetten we gevels in de damp. Door het impregneren kan het vocht wat in de stenen zit naar buiten komen.

Contact

* verplicht veld