Huizen en monumentale panden  nemen we grondig onder handen

In samenwerking met Monumentenzorg zetten wij ons in voor het behoud van oude panden. Monumentale gebouwen hebben extra aandacht nodig. En die geven wij. We verzorgen het binnen- en buitenschilderwerk, zodat het pand er weer netjes bij staat. Ook voor de renovatie van woningen en kantoorgebouwen zetten wij ons in.

Onderhoudsplan

Met Schildersbedrijf Hasenbos, verlengt u de kwaliteit van uw schilderwerken. Schildersbedrijf Hasenbos houdt, nadat uw schilderwerken zijn uitgevoerd, contact met u om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Eens in de twee jaar worden er onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden verricht, om de kwaliteit te verlengen. U bent er op die manier jarenlang van verzekerd dat het schilderwerk er altijd optimaal uitziet.

Uw voordelen:

• Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten;

• Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woonhuis;

• Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten, waarop complete garantie rust.

Het onderhoud aan binnen- en buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor zowel particulieren, VVE’s, scholen, zorginstellingen, openbare gebouwen, als de zakelijke markt.

Wilt u er ook van verzekerd zijn dat het schilderwerk aan uw pand er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet, zonder dat u daar zelf naar hoeft om te kijken? Neem dan contact op ons. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek. Na een eerste inspectie van de huidige staat van onderhoud van het schilderwerk en het inventariseren van uw persoonlijke onderhoudswensen, kunnen wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen.

Gratis inspectie
Wilt u er verzekerd van zijn dat het schilderwerk er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet, zonder dat u daar zelf naar hoeft om te kijken? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Hasenbos uit Leeuwarden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een eerste inspectie van de het schilderwerk.

Houtrotvervaning

Constateert u houtrot aan de kozijnen of deuren? In het geval van kleine plekken houtrot kunnen wij dit voor u herstellen. Het aangetaste hout vrezen we eruit. Vervolgens fixeren we het gezonde hout en vullen we het hout op met Repair Care.

Zijn uw kozijnen teveel aangetast, dan schakelen we ons netwerk van timmerbedrijven in die uw kozijnen of deuren kunnen vervangen.